Sluit menu

Badkleding-mag-dag bij Wellnessresort Leiden

Voel jij je prettiger om Wellnessresort Leiden te bezoeken met badkleding aan? Bezoek ons wellnessresort dan op dinsdag. Iedere dinsdag is het badkleding-mag-dag bij Wellnessresort Leiden. Op deze dagen kun je gebruik maken van speciale entreetickets, maar ook alle andere entreevormen, aanbiedingen en arrangementen zijn op deze dag geldig. (tenzij nadrukkelijk anders aangegeven)

*Let op! Vanaf 1 maart 2020 vervallen de badkleding-mag-dagen én damesdagen bij BLUE Wellnessresort Leiden.

[productbadkleding-mag-dag-ticket]

Voordelen badkleding-mag-dag

Een badkleding-mag-dag is ideaal als je voor het eerst naar de sauna gaat. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Wat dacht je van een dagje wellness met vriendinnen? Een badkleding-mag-dag is daar de ideale gelegenheid voor. In tegenstelling tot andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding-mag-dag te introduceren. Het is bij ons mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. Veel gasten beginnen hun wellnessdag in badkleding en eindigen hun wellnessdag zonder badkleding omdat dit uiteindelijk toch prettiger blijkt te zijn. Vaak is de drempel om zonder badkleding te beginnen vrij groot. Gasten die geen badkleding willen dragen kunnen zo toch 7 dagen per week terecht bij Wellnessresort Leiden.

Welke badkleding toegestaan is...

Om hygiënische redenen is het alleen toegestaan om strakke/aansluitende shorts en badpakken/bikini's te dragen welke gemaakt zijn van polymide en elastaan (geen 100% polyester). Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan.

Liever naar BLUE Wellnessresort Leiden met alleen dames?

Bezoek je liever BLUE Wellnessresort Leiden met alleen dames? Kom dan naar onze damesdagen! Deze dag is uitsluitend voor dames, dus neem je (schoon)moeder, dochters, vriendinnen of collega's gezellig mee. Tijdens damesdag is het badkleding-mag-dag. Gedurende deze dag is het toegestaan om zowel met als zonder badkleding gebruik te maken van de faciliteiten.

Iedere 1e dinsdag van de maand, van 10:00 tot 20:00 uur is het damesdag bij BLUE Wellnessresort Leiden. Na 20:00 uur zijn heren ook van harte welkom.