Sluit menu

Corona update

Update 14-01-2022 / 19:45 uur - Beauty- en massagesalons weer geopend!

Op vrijdag 14 januari 2022 heeft de Nederlandse Overheid aangekondigd dat wij onze beauty- en massagesalons per zaterdag 15 januari 2022 weer mogen heropenen. Dit betekent dat het vanaf nu weer mogelijk is om een ontspannende of effectieve gezichtsbehandeling te boeken. Eindelijk weer een momentje voor jezelf en iets om naar uit te kijken.

Helaas mogen we onze overige facilteiten nog niet openen en dienen deze nog minimaal 10 dagen extra dicht te blijven, namelijk tot minimaal 29 januari 2022. We gaan zorgen dat we vanaf 30 januari 2022 alles klaar hebben staan om ons volledige aanbod weer aan je aan te bieden. Wij kunnen niet wachten! Tot die tijd verwelkomen we je naar voor een van onze heerlijke behandelingen en uiteraard is een overnachting in het inpandige of nabij gelegen Fletcher hotel ook mogelijk.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. De antwoorden op de meeste vragen tref je aan op onze website. Kijk hiervoor bij onze FAQ-pagina.
Enkele belangrijke vragen beantwoorden we direct hieronder:

- Ik heb een reservering in de verlengde sluitingsperiode, wat nu?
 Je ontvangt van ons persoonlijk bericht per mail.

- Ik heb alleen een losse behandeling gepland staan, kan deze doorgaan?
 Ja, deze kan doorgaan. Heb je ook een sauna-entree gereserveerd staan of is je bebandeling onderdeel van een arrangement? We nemen persoonlijk contact met je op.

- Ik heb nog vouchers in mijn bezit welke nog geldig waren op 19 december 2021, blijven deze langer geldig?
 Ja, we verlengen alle vouchers en e-tickets welke nog geldig waren op 19 december 2021 met de periode dat onze sauna- en wellnessfaciliteiten gesloten zijn. Zodra de definitieve openingsdatum bekend is zullen wij onze systemen aanpassen en kun je met dezelfde codes een nieuwe reservering maken binnen de vernieuwde geldigheid.

- Ik wil graag reserveren voor een beauty- of massagebehandeling, kan dat?
 Ja, gelukkig mogen onze salons vanaf 15 januari 2022 weer geopend zijn tot 17:00 uur. Je kunt online, maar ook telefonisch via onze klantenservice een reservering maken. Zij adviseren je graag over onze behandelingen en plannen je behandeling in op een beschikbare tijd die jou het beste uitkomt.

- Ik wil graag blijven overnachten, is het hotel wel open?
Ja, onze hotels zijn gewoon geopend. Je kunt op je kamer dineren middels onze roomservice. Uiteraard staan onze masseurs en schoonheidsspecialisten voor je klaar om je tijdens je verblijf te laten genieten van een momentje voor jezelf!

- - - - - - - - - - - - - - 

Sinds zaterdag 6 november 2021 is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. Zonder een geldig coronatoegangsbewijs heb je geen toegang tot onze wellnesslocaties. 

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij ook na 6 november minder gasten toe, waardoor jij nog meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Wel vragen we je met een aantal zaken rekening te houden, voor een zorgeloos en veiling bezoek.

De belangrijkste maatregelen op een rij:

 • Vooraf reserveren
  Het vooraf reserveren voor je saunabezoek is verplicht. Houdt je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.
 • Gezondheidscheck
  Je bevestigd tijdens het maken van je reservering én bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt.
 • Coronatoegangsbewijs
  De overheid heeft op 2 november aangekondigd dat een coronatoegangsbewijs verplicht gaat worden op meerdere locaties. Onze wellnesslocaties zijn daar onderdeel van. Wij betreuren dat we deze verplichten hebben gekregen, maar moeten deze nieuwe regel uitvoeren om onze deuren open te kunnen houden. Zorg er dus voor dat je bij check-in een geldig coronatoegangsbewijs kunt tonen. Zonder een geldig coronatoegangsbewijs heb je helaas geen toegang tot onze wellnesslocaties.
 • Geef elkaar de ruimte
  De 1,5 meter afstand is weer een verplichting. Daarom laten we minder gasten toe en dien je gedurende jouw wellness verblijf rekening te houden met hoeveel bezoekers er al in bepaalde faciliteiten zitten. Je houd gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte. Is het te druk, kies dan voor een andere faciliteit waar op dat moment minder gasten zijn.
 • Was je handen
  Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispensor. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen.
 • Mondkapjes
  Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens verplaatsingen. In onze faciliteiten en als je in ons restaurant zit, is het dragen van een mondkapje niet noodzakelijk.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -