Sluit menu

BLUE is weer volledig geopend!

Vanaf 25 september vragen wij elke gast bij incheck om een coronatoegangsbewijs.

Mét een geldig coronatoegangsbewijs heb je toegang tot onze wellnessresorts én onze restaurants.
Zonder een geldig coronatoegangsbewijs is het wél mogelijk om gebruik te maken van onze sauna- en wellnessfaciliteiten, terrassen en eventuele buitenbars(enkel bij mooi weer), maar heb je geen toegang tot onze restaurants binnen.

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij ook na 25 september minder gasten toe, waardoor jij nog meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Wel vragen we je met een aantal zaken rekening te houden, voor een zorgeloos en veiling bezoek.

De belangrijkste maatregelen op een rij:

 • Vooraf reserveren
  Het vooraf reserveren voor je saunabezoek is verplicht. Houd je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.
 • Gezondheidscheck
  Je bevestigd tijdens het maken van je reservering én bij check-in dat je géén corona gerelateerde klachten hebt.
 • Geef elkaar de ruimte
  De overheid heeft de anderhalve meter maatregelen per 25 september opgeheven. Maar, wij laten ook na 25 september blijvend een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heb jij als gasten nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. Je houd gepaste afstand van elkaar en geeft elkaar zoveel mogelijk ruimte.
 • Was je handen
  Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispensor. Was tijdens je bezoek regelmatig je handen.
 • Mondkapjes
  Het dragen van een mondkapje is niet verplicht
 • Toegang tot restaurants
  De overheid heeft wettelijk geregeld dat wij verplicht zijn om een coronatoegangsbewijs te vragen voor iedere gast die gebruikt wilt maken van onze restaurants binnen. Dit betekent dat je dit coronatoegangsbewijs dient te laten scannen bij het inchecken.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -