Sluit menu

Tarieven

Bij BLUE Wellnessresort Leiden kun je het hele jaar door op ieder moment van de dag terecht voor ontspanning op hoog niveau. Kom je een hele dag ontspannen, alleen de ochtend of maak je er liever een ontspannen avond van? Afhankelijk van jouw wensen geldt er een entreetarief. Naast de standaard entreetarieven kun je BLUE Wellnessresort Leiden ook bezoeken met diverse acties of aantrekkelijke arrangementen.

Op dit moment zijn onderstaande entreetarieven van toepassing voor BLUE Wellnessresort Leiden:

Verhuur & Verkoop

Heb je geen zin om je badjas en handdoeken mee te brengen van thuis en na afloop van jouw ontspannen dagje met een berg was thuis te komen? Bij de BLUE Wellnessresort Leiden kun je bij de receptie ook een badjas en handdoeken huren! Wel zo makkelijk en het scheelt je een hoop werk als je weer thuiskomt.

Tijdens jouw dagje wellness is het dragen van een badjas en slippers verplicht. Deze kun je zelf meenemen, maar zijn ook te koop of te huur tegen onderstaande tarieven:

 

Badlinnenpakket (badjas, twee handdoeken en slippers) 17,95
Huur badjas 7,95
Huur handdoekenset (twee handdoeken) 7,50
Koop badjas (diverse designs) 30,95
Koop hammamdoek (diverse designs) 15,50
Koop BLUE Wellness slippers

7,50

 

Parkeren bij BLUE Wellnessresort Leiden

Onder het Level gebouw, waar BLUE Wellnessresort Leiden in gevestigd is, bevindt zich een ruime parkeergarage waar je, tegen betaling, gebruik van kunt maken. In- en uitrijden is 24 uur per dag mogelijk en er bevinden zich 2 elektrische oplaadunits in de parkeergarage. De maximale doorrijhoogte is 1.90 meter. Volg in de parkeergarage de bordjes en neem de lift naar de 12e verdieping.

Tarieven

€ 2,00 per uur
€ 15,00 per dag
Deze tarieven zijn van toepassing indien je bij de receptie van BLUE Wellnessresort Leiden afrekent.

 

Vanaf 3 maart gedeeltelijk geopend.

Vanaf 3 maart 2021 openen wij onze beautysalons weer zodat je kunt komen genieten van een ontspannende massage of effectieve gezichtsbehandeling. Alle overige faciliteiten blijven helaas tot minimaal 16 maart 2021 gesloten. We hopen op je begrip.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, bekijk hiervoor onze corona update. Hierin geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil je liever persoonlijk contact? Het BLUE Contact Center is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar via +31 (0) 347 754 760

 

Corona update Contactformulier