Over het hotel

Overnachten in Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Wil je alles uit jouw wellnessbezoek halen? Blijf dan na je wellnessdag slapen in Fletcher Wellness-Hotel Leiden. Het hotel zit in hetzelfde gebouw als de wellness. Zo loop je na een heerlijke wellnessdag zo met je badjas jouw hotelkamer in. Een highlight van het hotel, die erg geliefd is bij onze gasten, is het modern ingericht restaurant Twelve mét panorama uitzicht. S ’avonds kan je hier ook erg mooi zitten met een drankje.

Bezoek de hotelsite van Fletcher Wellness-Hotel LeidenKamers om bij weg te dromen

Bij in Fletcher Wellness-Hotel Leiden heb je de keuze uit verschillende soorten sfeervolle en fijne kamers. Het maakt niet uit of je voor een standaard kamer of een suite kiest, we garanderen je overal een heerlijk verblijf. Het gaat je in Fletcher Wellness-Hotel Leiden aan niks ontbreken voor een heerlijke overnachting.

Ga erop uit in Leiden

Omdat het wellness hotel midden in de stad Leiden ligt is er enorm veel te doen in de omgeving. Je loopt vanuit het hotel namelijk direct de bruisende stad Leiden in. Ga gezellig een dagje shoppen of maak een mooie stadswandeling, waarbij je langs historische gebouwen en grachten wandelt. Maar ook kan je naar Katwijk aan Zee of Noordwijk, wat vanaf Leiden maar 15 minuten met het openbaar vervoer is.


Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier